Enkelslipade glas

Enkelslipade glas har en och samma styrka  över hela glaset. Dessa glas används om man är översynt, närsynt och/eller astigmatisk. De finns i olika material, tjocklekar samt med olika behandlingar.

Skillnaden syns inte, men du kommer märka den.

Begreppsförvirringen är stor när det gäller glas. Hur kan det skilja så mycket i pris för olika glas? Att frågor uppstår är inte så konstigt. Begreppet glas används alltför ofta generiskt som om det bara fanns en enda typ av glas. I vårt sortiment har vi allt från låga glas pris till mer avancerade och högkvalitativa glas. Prisavgörande är material och behandling. Oavsett synfel får du alltid glas med hög prestanda när du köper glasögon av oss.

Vår glasleverantör Essilor står för hög kvalitet kombinerat med ett kontinuerligt utvecklingsarbete.

 

Några skötselråd

Skölj gärna glasen innan du putsar dem. På så vis minskar du risken att få repor och förlänger livslängden på glasen. För rengöring rekommenderar vi ljummet vatten (ej för varmt) och lite diskmedel. Vi har även andra produkter för att sköta om dina glas på bästa sätt, till exempel våtservetter och spray. Använd inte glasögonen i bastun eller lämna kvar dem i bilen en het sommardag. Glasen och behandlingarna kan bli skadade om de blir utsatta för hög värme. Undvik dessutom att lägga glasögonen med glaset direkt mot bordsytor och liknande, så repas de inte lika lätt.