PERSONAL

Vi är just nu två personer som jobbar hos Nygårds Optik. Marica är legitimerad optometrist med kontaktlinsbehörighet, som ser till att vara uppdaterad med senaste kunskap och teknik vad gäller synundersökningar, hon ger dig även råd vid utprovning av bågar och val av glas. Vi har egen verkstad där Peter formslipar alla glas och gör reparations- och servicejobb på söndriga bågar.

Så här ser vi på saken: ”Allt är inte guld som glimmar”. Idag går trend och sunt förnuft hand i hand. Allt fler väljer medvetet genomtänkt kvalitet. Det gläder oss!! Att tänka långsiktigt och erbjuda framsynta lösningar har varit vårt företags melodi över 73 år som Närpesoptiker. Vi har enbart utvalda ögonprodukter av högsta kvalitet från de främsta leverantörerna. Vi älskar glasögon, och att se ett noga utprovat par lämna butiken på näsan av en nöjd kund är det bästa vi vet. Däremot kommer vi nog aldrig att vara den billigaste optikern. Det går inte att göra en bra synundersökning som får ta tid och att leverera toppkvalitet och samtidigt konkurrera om lägsta priset.

Vi har gjort vårt val och glädjande nog tycker många att vi är prisvärda och att det är värt en del att få personlig service och omtanke från en kunnig personal. Hos oss blir du professionellt bemött av  kunnig personal med lång erfarenhet av branschen.

Vi är godkända av medicinal styrelsen i Finland och av socialstyrelsen i Sverige.

Trött på långa leveranstider? Vi på Nygårds Optik vill att du ska få dina nya glasögon så fort som möjligt efter att du har beställt dem. Därför så slipar vi in glasen själva i vår verkstad istället för att skicka iväg dem för inslipning. Om du har svårt att skiljas från din gamla båge så kan vi slipa in nya glas i den istället. Då behöver du bara lämna in din gamla båge ca 1 timme medan vi slipar in de nya glasen i bågen. Vi reparerar även trasiga glasögon i verkstaden.